ماشین های باربری بر اساس موارد مختلف مانند روش تخلیه ، نوع اتصال مخزن و تراکتور، نوع چرخ ها و ... دسته بندی می شوند که هر کدام دارای ویژگی های منحصر به فرد می باشد؛
ماشین های باری بر اساس موارد مختلف مانند روش تخلیه ، نوع اتصال مخزن و تراکتور، نوع چرخ ها و ... دسته بندی می شوند که هر کدام دارای ویژگی های منحصر به فرد می باشد؛ از نظر ظرفیت، ماشین های حمل بار انواع مختلفی دارند. به طور کلی می توان ماشین های باری را به چهار دسته ی سبک، نیمه سنگین، سنگین و فوق سنگین تقسیم بندی کرد.
ماشین باری سبک: ماشین های باربری سبک در دو نوع وانت های سبک و سنگین موجود هستند. وانت سبک شامل پراید، پیکان، مزدا و آریسان و وانت سنگین شامل نیسان است.
ماشین باری نیمه سنگین: شامل کامیونت در انواع خاور، هیوندا و ایسوزو. خاور روباز، خاور مسقف، کامیونت، ماشین باربری ایسوزو مسقف، ماشین باربری ایسوزو روباز، ماشین باربری هیوندا همه از ماشینهای نیمه سنگینی هستند که هریک ویژگیها و مزیتهای منحصر به فرد خود را دارند. شاید بزرگترین ایراد یا مشکل برای بسیاری از ما در شباهت بیش از حد (از لحاظ ظاهر و اندازه و حتی کارایی) بین بعضی از این ماشینها با یگدیگر میباشد. تنها دارندگان و یا رانندگان این ماشینها میتوانند متوجه تفاوتها و خصوصیات درست و دقیق آنها شوند و تا زمانی که بطور جدی و حرفهای پا در این دنیای پیچیده نگذاریم، نخواهیم فهمید که فرقشان چیست.
ماشین باری سنگین: در دو نوع کامیون و تریلی که کامیون شامل ۹۱۱، تک و جفت (۱۰ چرخ) است و تریلی شامل کفی، لبه دار و ترانزیت چادری می باشد. از گروه ماشین های باری، ماشین های سنگین هستند که این گروه را میتوان به عنوان غول خطاب نمود.
ماشین باری فوق سنگین: این گروه از ماشین ها شامل بوژی و کمرشکن می باشد.
به طور کلی به ماشین باری که زیر ۳ تن جابجا میکنند ماشین باری سبک گفته میشود. از ماشین های باری سبک میتوان به وانت، نیسان، مینی خاور (مینی بار) و کامیونت اشاره کرد. به ماشین هایی که بیشتر از ۳ تن را جابجا میکند ماشین باربری سنگین گفته میشود؛ مثل انوع خاور، کامیون ۹۱۱، بادسان، کامیون ۱۰ تن، ۱۵ تن و تریلی. ماشین های سبک و ماشین های سنگین هر دو دارای اتحادیه مخصوص خودشان هستند.
Copyright © Iran Trabar.تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به شرکت زرین ترابر فناور گستر میباشد
افزودن نظر